1 od načina da muškarac obraduje svoju lepšu polovinu

1 od načina da muškarac obraduje svoju lepšu polovinu

Romantičnu večeru lako je spremiti uz moćne Dijamant prelive

Znate onaj momenat kad pored sebe imate skromnu ženu, kojoj za sreću nije potrebno mnogo? A onda vas baš takva žena motiviše da za nju uradite što više, makar da za nju činite sve one sitnice koje će joj mamiti osmeh na lice.

Jedna od sitnica u kojoj moja žena najviše uživa svakako jeste zajednički ručak ili večera, pogotovo jer se često mimoilazimo usled posla i obaveza. Ali, moraću da budem iskren – kuvanje nije nešto u čemu sam vičan. Međutim, nekoliko je trikova koje rado koristim. Ključni svakako jesu gotovi sastojci, poput preliva i soseva.

Poslednji put na meniju su bile tortilje. U tom slučaju, gotovo testo i meso nisu problematični za spremiti, svežu salatu treba samo iseckati. Ali ono što će ovom obroku dati najveću čar jeste upravo neki od nama omiljenih Dijamant preliva. Jedino što treba da uradim jeste da odaberem koji ću upotrebiti – Tartar, Mustard Mayo, Mexicana, Tzatziki, Preliv sa renom ili Cezar, koji će mene i moju dragu poslati pravo u uzavrelu meksičku atmosferu bogatu intenzivnim ukusima.

Kada bez mnogo truda uspete da usrećite nekoga koga volite, a da pritom i sami uživate u toj prilici i dobijete pohvalu za gurmanske sposobnosti, jasno je da svoje trikove ne treba da menjate. U mom slučaju zasluge odlaze upravo neizostavnim Dijamant prelivima.

Marko Stević, muškarac u kuhinji

Ocenite članak
[Ukupno: 5 Prosečno: 4.8]