Dijamant DOO Dijamant DOO Dijamant DOO Dijamant DOO
  • Ljudski resursi
  • Logistička Tabela
  • Kontakt
  • Početna
  • O nama
    • Misija i vizija
    • Istorijat
    • Ljudski resursi
    • Upravljanje kvalitetom
    • Nagrade i priznanja
    • Izjava o tajnosti i poverljivosti podataka
    • Opšte odredbe i uslovi korišćenja
    • Kontakti
    • Saradnja
      • Marketing
      • Poljoprivreda
      • Distribucija
  • Proizvodi
    • Ulja
    • Dobro jutro
    • Stoni margarini
      • U sve se meša ljubav
        • Vaše priče
        • Podelite priču
        • Nagradni konkurs
    • Majonezi
    • Prelivi i sosovi
    • Dijamant način
    • Kečap
    • Omegol
      • Volim Omegol, Volim Sebe
    • Zimnica
    • Ren
    • Masline
    • Testenine
    • Sirće
    • Brašno
    • Biljni mrs
    • Industrijski program
  • Novosti
  • Blog
    • Recepti
    • Lifestyle
  • Dijamant kuhinja
  • Dijamant način
  • Poslastičar
    • Više o Zdravku
    • Zdravkovi saveti
    • Pitajte Zdravka
    • Poslastice
    • Mladi poslastičar
  • Srpski
  • English

Sve o margarinima

01.07201617/08/2017
Holesterol

Holesterol

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Pravilna ishrana može da smanji nivo holesterola u krvi za 10 do 20 procenata, a prvi značajni rezultati se postižu...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Omega 3 masne kiseline

Omega 3 masne kiseline

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Omega 3 i Omega 6 masne kiseline spadaju u grupu masnih kiselina koje su veoma važne za zdravlje ljudi. One...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Trans masne kiseline

Trans masne kiseline

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Trans masne kiseline Trans masne kiseline u čovekov organizam dospevaju putem hrane. Čine ih nezasićene masne kiseline koje sadrže najmanje...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Šta je to maslac?

Šta je to maslac?

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Maslac je proizvod od mlečne masti proizveden isključivo od pavlake ili fermentisane pavlake. Maslac je proizvod u obliku emulzije ,...

Pročitajte više
25.06201617/08/2017
Margarin ili maslac?

Margarin ili maslac?

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Dilema šta je bolje margarin ili maslac i šta od toga treba jesti, a šta ne, u stvari ne postoji!...

Pročitajte više
01.06201617/08/2017
Šta je to margarin? A šta su to masni namazi?

Šta je to margarin? A šta su to masni namazi?

Autor spec. mikrobiolog PredragKategorija Sve o margarinima

Masni namazi su velika grupa različitih namirnica koje su prvenstveno izvor masnoća biljnog i životinjskog porekla  u ishrani, a čija...

Pročitajte više

BLOG KATEGORIJE

  • Blog
  • Recepti
  • Lifestyle
  • Saveti nutricionista
  • Sve o margarinima
    • · Sve o margarinima Q&A

IZDVOJENI SADRŽAJ

  • Logistička tabela
  • Ljudski resursi
  • Distribucija
  • Službene novosti
  • Industrijski program

DIJAMANT

  • Dijamant danas
  • Istorijat
  • Kvalitet i bezbednost hrane
  • Nabavka uljarica

TOP KATEGORIJE PROIZVODA

  • Ulja
  • Stoni margarini
  • Dobro jutro margarini
  • Majonezi
  • Prelivi i sosovi
  • Dijamant način

KONTAKT

DIJAMANT DOO ZRENJANIN
Temišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs

  • Početna
  • O nama
  • Proizvodi
  • Novosti
  • Blog
  • Saradnja
  • Poslastičar
  • Dijamant kuhinja
© 2020 Dijamant | web by Kioskstudio