Dijamant DOO Dijamant DOO Dijamant DOO Dijamant DOO
  • Human Resources
  • Logistic Table
  • Contact
  • Home
  • About us
    • Mission and Vision
    • History
    • Human Resources
    • Quality control
    • Environmental protection
    • Prizes and awards
    • Privacy Statement
    • General Terms and Conditions
    • Contacts
  • Products and Brands
    • Oils
    • Spreadable margarine
    • Table margarine
    • Mayonnaise
    • Dressings and sauces
    • Ketchup
    • Junior
    • Omegol
    • Preserves
    • Horseradish
    • Olives
    • Vinegar
    • Vegetable Fat
    • Salad
    • Mustard
  • Cooperation
    • Products for industry
    • Marketing
    • Agriculture
    • Distribution
  • English
  • Srpski

Sve o margarinima

01.07201617/08/2017
Holesterol

Holesterol

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Pravilna ishrana može da smanji nivo holesterola u krvi za 10 do 20 procenata, a prvi značajni rezultati se postižu...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Omega 3 masne kiseline

Omega 3 masne kiseline

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Omega 3 i Omega 6 masne kiseline spadaju u grupu masnih kiselina koje su veoma važne za zdravlje ljudi. One...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Trans masne kiseline

Trans masne kiseline

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Trans masne kiseline Trans masne kiseline u čovekov organizam dospevaju putem hrane. Čine ih nezasićene masne kiseline koje sadrže najmanje...

Pročitajte više
01.07201617/08/2017
Šta je to maslac?

Šta je to maslac?

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Maslac je proizvod od mlečne masti proizveden isključivo od pavlake ili fermentisane pavlake. Maslac je proizvod u obliku emulzije ,...

Pročitajte više
25.06201617/08/2017
Margarin ili maslac?

Margarin ili maslac?

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Dilema šta je bolje margarin ili maslac i šta od toga treba jesti, a šta ne, u stvari ne postoji!...

Pročitajte više
01.06201617/08/2017
Šta je to margarin? A šta su to masni namazi?

Šta je to margarin? A šta su to masni namazi?

By spec. mikrobiolog PredragIn Sve o margarinima

Masni namazi su velika grupa različitih namirnica koje su prvenstveno izvor masnoća biljnog i životinjskog porekla  u ishrani, a čija...

Pročitajte više

BLOG KATEGORIJE

  • Blog
  • Recepti
  • Lifestyle
  • Saveti nutricionista
  • Sve o margarinima
    • · Sve o margarinima Q&A

TOP CONTENT

  • Logistic table
  • Human resources
  • Distribution
  • Corporative news
  • Products for industry

DIJAMANT

  • About us
  • History
  • Quality control
  • Agriculture

TOP PRODUCT CATEGORIES

  • Oils
  • Table margarine
  • Spreadable margarine
  • Mayonnaise
  • Dressings and sauces
  • Dijamant način

CONTACT

DIJAMANT DOO ZRENJANIN
Temišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs

  • Home
  • About us
  • Products
  • Cooperation
© 2020 Dijamant | web by Kioskstudio