Dijamant poručuje – Dodaj ukus životu!

Dijamant poručuje – Dodaj ukus životu!

Dijamant poručuje – Dodaj ukus životu!

Evo koji je pravi način

Spremanje i serviranje hrane je umetnost i sa tim će se složiti svaki istinski gurman koji zna da uživa u mešavini ukusa i boja na pravi način. Vodi se računa o svakom detalju kako bi jelo bilo savršeno. Mnogo je načina za to, ali da li znate onaj pravi?

Dijamant zna. To je nova paleta proizvoda, „Dijamant način“ začini, sosovi, džemovi i začinska ulja, uz čiji dodatak vaš ručak, večera, proslava više nikada neće biti isti. Na Dijamant način možete spajati naizgled nespojivo sa spojivim, slatko sa slanim, tradicionalno sa modernim, boriti se protiv običnog i dosadnog i dodati ukus životu. Specifičnost se ogleda u neočekivanim spojevima ukusa, ali i u lakoći pripremanja hrane, čak i za one koji se do sad nisu mogli pohvaliti kulinarskim veštinama.

Izborom sirovina vrhunskog kvaliteta i posebnom recepturom, nova linija proizvoda „Dijamant način“ od svakog jela pravi gastronomsko remek-delo. Dvanaest novih proizvoda je dvanaest rešenja kako da i najjednostavniji obrok bude delo profesionalnog majstora. Uz Dijamantove začinske mešavine, sosove, aromatična ulja i džemove razdrmaćete vašu kuhinju i sva vaša čula. Bilo da spremate meso, ribu, povrće ili samo brzu užinu, uz novi pikantan slatko-ljuti chili sos nadmašićete sva očekivanja. Za one smele koji vole da se igraju ukusima iz Dijamant radionice stižu slatki džemovi u tri kombinacije: chili, malina-chili i šljiva-chili za iznenađujuće zalogaje. Možda se pitate, džem uz slano? Mi kažemo, naravno. Na Dijamant način kombinujte ih sa sirevima, predjelima, delikatesnim proizvodima, različitim vrstama mesa, salatama. Ovi proizvodi ne izdvajaju se samo po neobičnoj kombinaciji ukusa već i po vrhunskom kvalitetu – visokom procentu voća.

Mi smo osmislili za vas pravi način, Dijamant način, a na vama ostaje samo da budete kreativni, smeli i da se igrate ukusima. Dodajte ukus životu.

Ocenite članak
[Ukupno: 5 Prosečno: 3.8]