Vremeplov kroz istoriju – Dijamantova izložba u čast 85 godina postojanja

Vremeplov kroz istoriju – Dijamantova izložba u čast 85 godina postojanja

Vremeplov kroz istoriju – Dijamantova izložba u čast 85 godina postojanja

U čast višedecenijskog poslovanja, izložba pod nazivom „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja“ biće svečano otvorena u Malom salonu Narodnog muzeja u Zrenjaninu, na kojoj će posetioci bliže moći da se upoznaju sa razvojnim putem najveće uljare u Srbiji.

Fabrika ulja u Zrenjaninu prešla je dug put od svojih početaka 1938. godine u tadašnjem Petrovgradu, do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji jestivih ulja, stonih margarina i majoneza. Tokom godina razvoja i ulaganja u proizvodne procese, Dijamant postaje sinonim za kvalitet i tradiciju, o čemu svedoče brojna domaća i međunarodna priznanja.

„Dijamantova izložba je prilika da podelimo priču o istoriji naše fabrike i razvojnom putu koji smo do sada prešli zajedno uz naše potrošače, na koju smo izuzetno ponosni. Tokom više od osam decenija postojanja, uspeli smo da se prilagodimo promenama u industriji, a da istovremeno ostanemo dosledni našem cilju – da kvalitet proizvoda održimo na najvišem nivou. Verujem da će naredne godine Dijamantovog poslovanja biti još uspešnije, a mi u kompaniji ćemo kao i do sada, napornim radom i trudom nastaviti da ispunjavamo stranice istorije i opravdamo lidersku poziciju na tržištu prehrambene industrije“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

Svečano otvaranje izložbe planirano je za 18. septembar, sa početkom u 19 časova, dok će izložbeni materijal posetiocima biti na raspolaganju do sredine oktobra 2023. godine. Autor izložbe i pratećeg kataloga je Dejan Vorgić, kustos i istoričar umetnosti zrenjaninskog muzeja, koji je na ovom projektu radio sa stručnim saradnicima iz kompanije Dijamant.

Prateći katalog pogledajte na linku u nastavku!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]