Učini dobro delo – doniraj Banci hrane Beograd

Učini dobro delo – doniraj Banci hrane Beograd

Sa Dijamantom se udruži i dobrim delom praznike zaokruži!

Dijamant vas poziva da učinite dobro delo i zaokružite praznike!

Kraj godine se bliži i sve nas obuzima praznična euforija. U toplini naših domova ćemo bezbrižno slaviti, okruženi ljudima koje volimo, poklonima i ukusnom hranom.  Ovo je nešto što iznova uzimamo za uobičajeno i podrazumevamo da će nam baš svima biti tako – svečano i raskošno.

Ipak, to nije tačno. Svakoga dana, nekima od nas nedostaje barem jedan obrok. Da, obrok koji nam je svima potreban i koji svi zaslužujemo, da bismo živeli kao zdravi, srećni i dostojanstveni ljudi. Ovu činjenicu je lako smetnuti sa uma i inače, a kamoli u vreme praznika, kada sve deluje kao bajka. Zato je važno da praznike zaokružimo drugačije: da učinimo dobro delo, koje će za neke od nas značiti mnogo.

Dijamant vas poziva da nam pomognete kako bismo zajedno učinili nešto da promenimo ovo. Potrebno je malo vremena i truda, a mnogo želje da nekome pomognete, kako biste otišli na @dijamant.rs instragram nalog, u sekciji filtera odabrali „Zaokruži praznike“ filter i napravili stori fotografiju ili video. Nakon toga, potrebno je da objavite taj stori, tagujete @dijamant.rs i pozovete svoje prijatelje da urade isto.

Ukoliko je vaš profil „private“ zamolili bi smo vas da kada postavite story sa filterom „otključate“ profil tj. da postane javno dostupan na 24h kako bi smo mi mogli da vidimo i evidentiramo vašu objavu!

Dijamant će za svaki podeljeni stori donirati po jedan svoj proizvod Banci Hrane Beograd, koja se stara da neki od nas svakoga dana dobiju taj jedan, ali jako važan, obrok koji im nedostaje.

Ako se udružimo, ne samo da ćemo obezbediti hranu za one kojima ona nedostaje, već ćemo proširiti svest da je najvažnije koliko mislimo i brinemo jedni o drugima.

Zato, sa Dijamantom se udruži i dobrim delom praznike zaokruži!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]