Dijamant majonez – Zaokruži priču – Legenda dobrog ukusa
Zaokruži priču!
Zaokruži praznike!
Počeo je novembar i praznična euforija je obuzela i stare i mlade, i one koji vode računa o svakoj kaloriji i one koji su baš pravi gurmani.
Zašto svi već izgledamo kao da smo samo čekali da se ovaj deo godine približi, pa da se prepustimo osećaju neobuzdane razdraganosti i želji za druženjem?
Jednostavno je… Mi mnogo volimo praznike. To je činjenica.
Jedna od ključnih stvari je planiranje prazničnih gozbi. Tada spremanje hrane postaje odlučujuća bitka u kojoj moramo biti pobednici po svaku cenu.
Sve počinje sa slavama, da bi se prenelo na Novu godinu i Božić, a praznični plamen tinja u nama sve do Uskrsa. Ako je porodica ključni element društva, onda je slava ključni element praznika.
Na slavu se zove samo prvi put. Nakon toga osoba koju smo zvali postaje doživotni deo naših slavskih proslava, a za nas je najvažnije da očuvamo reputaciju dobrih domaćina.
Naši recepti su tajni. O njima se priča sa smeškom, a otkrivaju se samo najbližima. Svako jelo je priča o ljubavi, prijateljstvu i posvećenosti i to se nikada neće promeniti, kao što se neki domaćinski izbori nikada ne menjaju.
Pre 35 godina, Dijamant Majonez je ušao u naše kuće prvi put. Tada smo ga upoznali kao dobrog gosta. Nasmejanog i druželjubivog. Prepunog priča koje sve do danas slušamo s ljubavlju i pažnjom.
Autentičan i kvalitetan, napravljen od svežih jaja, Dijamant je postao Legenda svake trpeze, legenda naših proslava.
On je znak raspoznavanja svake dobre kuće i domaćina koji uvek služe najbolje.
Zato ćemo i na kraju ove godine, sigurni su svoju kulinarsku veštinu, pripremiti sve najbolje i pozvati one najmilije u naš dom.
Dijamant će, naravno, bitu tu da zaokruži priču. Još jednu koja će postati legenda.
Sve počinje sa slavama, da bi se prenelo na Novu godinu i Božić, a praznični plamen tinja u nama sve do Uskrsa. Ako je porodica ključni element društva, onda je slava ključni element praznika.