EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana Mini rol pice Autor Sandra Stojiljkovic Cvetkovic Peciva 29 maja, 2018 Savršene domaće pice za doručak, bez mane. Vreme pripreme: 40 minuta Vreme kuvanja: 25 minuta Broj obroka: 4 Način pripreme Kvasac staviti da nadođe u mleku sa kašičicom šećera. Zatim od nadošlog kvasca i ostalih sastojaka za testo umesiti mekše testo. Ostaviti ga oko 40 minuta da nadođe, pa ga onda podeliti na 8 jednakih loptica. Svaku lopticu premesiti. Zatim svaku od loptica razvijati i zaseći jednu polovinu dopola. Na nezasečeni deo naneti malo kečapa, kačkavalj i salamu, pa urolati. Tako uraditi sa svim lopticama. Ređati ih u pleh i ostaviti da još malo nadođu. Zatim ih premazati žumancetom umućenim sa malo ulja i posuti susamom. Peći na 200 stepeni oko pola sata. Sastojci Za testo: - 1/ 2 kg brašna - 250 ml mlakog mleka - 1 kašičica šećera - 1 kašičica soli - 20 g svežeg kvasca - 1 mala šoljica ulja. Za fil: - 150- 200 g rendane šunke ili salame - 150 g rendanog kačkavalja - po potrebi Dijamant kečapa. Za premazivanje: - 1 žumance - malo ulja - susama- po želji. zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]