EmailTweet 0 Full-screen Mini rol pice By Sandra Stojiljkovic Cvetkovic Peciva May 29, 2018 Savršene domaće pice za doručak, bez mane. Prep: 40 mins Cook: 25 mins Yields: 4 Directions Kvasac staviti da nadođe u mleku sa kašičicom šećera. Zatim od nadošlog kvasca i ostalih sastojaka za testo umesiti mekše testo. Ostaviti ga oko 40 minuta da nadođe, pa ga onda podeliti na 8 jednakih loptica. Svaku lopticu premesiti. Zatim svaku od loptica razvijati i zaseći jednu polovinu dopola. Na nezasečeni deo naneti malo kečapa, kačkavalj i salamu, pa urolati. Tako uraditi sa svim lopticama. Ređati ih u pleh i ostaviti da još malo nadođu. Zatim ih premazati žumancetom umućenim sa malo ulja i posuti susamom. Peći na 200 stepeni oko pola sata. Ingredients Za testo: - 1/ 2 kg brašna - 250 ml mlakog mleka - 1 kašičica šećera - 1 kašičica soli - 20 g svežeg kvasca - 1 mala šoljica ulja. Za fil: - 150- 200 g rendane šunke ili salame - 150 g rendanog kačkavalja - po potrebi Dijamant kečapa. Za premazivanje: - 1 žumance - malo ulja - susama- po želji. close full screen 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]