Punjena jaja

Autor Colja  

28 februara, 2018

Brzo, ukusno, dekorativno.

  • Vreme pripreme: 15 minuta
  • Vreme kuvanja: 10 minuta
  • Broj obroka: 4 porcije

Način pripreme

Jaja skuvati, prohladiti, skinuti ljusku i preseći popreko. Izvaditi žumanca, izgnječiti ih, dodati kajmak, senf, majonez, pinđur, iseckane krastavce i kapare i sve dobro izmešati. Jajima iseći vrh da mogu lepo da stoje, napuniti ih pripremljenom smesom, prekriti kapicama opranog i isečenog paradajza i preko staviti majoneza po želji. Takođe dekorisati svežim bosiljkom.

Sastojci

6 većih jaja

1 kašika mladog kajmaka

1 kašika senfa

2 kašike Dijamant majoneza

6 kapara

2 manja kisela krastavca

1 kašika pinđura

6 manjih paradajza

po želji svežeg bosiljka za dekoraciju

po želji Dijamant majoneza za dekoraciju

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]