Punjena jaja

By Colja  

February 28, 2018

Brzo, ukusno, dekorativno.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 porcije

Directions

Jaja skuvati, prohladiti, skinuti ljusku i preseći popreko. Izvaditi žumanca, izgnječiti ih, dodati kajmak, senf, majonez, pinđur, iseckane krastavce i kapare i sve dobro izmešati. Jajima iseći vrh da mogu lepo da stoje, napuniti ih pripremljenom smesom, prekriti kapicama opranog i isečenog paradajza i preko staviti majoneza po želji. Takođe dekorisati svežim bosiljkom.

Ingredients

6 većih jaja

1 kašika mladog kajmaka

1 kašika senfa

2 kašike Dijamant majoneza

6 kapara

2 manja kisela krastavca

1 kašika pinđura

6 manjih paradajza

po želji svežeg bosiljka za dekoraciju

po želji Dijamant majoneza za dekoraciju

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]