Lazanje
Autor Dijamant.Kuhinja Glavna jela
15 marta, 2017
Savršeno sočne lazanje koje morate probati!
- Vreme pripreme: 35 minuta
- Vreme kuvanja: 45 minuta
- Broj obroka: Obrok za 4 osobe
Način pripreme
Obariti pakovanje kora za lazanje i ocediti, upržiti jednu sitno seckanu glavicu crnog luka, pa dodati 1/2 kg mlevenog mesa, so, biber i origano. Pripremiti bešamel sos od malo margarina, dve šolje mleka, jedne šolje vode i dve kašike brašna. Ređati red kora, bešamel i uprženo meso, preko narendati 150g kačkavalja. Ponoviti još jedan red, odozgo narendati još 150g kačkavalja, zapeći u rerni na 200 stepeni 30 minuta.
Sastojci
1 pakovanje kora za lazanje
1/2 kg mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
Dijamant Classic stoni margarin 250g
mleko - dve šolje
brašno - dve kašike
so
biber
origano
300g kačkavalja
Ocenite članak