lazanje,domaće
lazanje,domaće

Lazanje

By Dijamant.Kuhinja  

March 15, 2017

Savršeno sočne lazanje koje morate probati!

  • Prep: 35 mins
  • Cook: 45 mins
  • Yields: Obrok za 4 osobe

Directions

Obariti pakovanje kora za lazanje i ocediti, upržiti jednu sitno seckanu glavicu crnog luka, pa dodati 1/2 kg mlevenog mesa, so, biber i origano. Pripremiti bešamel sos od malo margarina, dve šolje mleka, jedne šolje vode i dve kašike brašna. Ređati red kora, bešamel i uprženo meso, preko narendati 150g kačkavalja. Ponoviti još jedan red, odozgo narendati još 150g kačkavalja, zapeći u rerni na 200 stepeni 30 minuta.

Ingredients

1 pakovanje kora za lazanje

1/2 kg mlevenog mesa

1 glavica crnog luka

Dijamant Classic stoni margarin 250g

mleko - dve šolje

brašno - dve kašike

so

biber

origano

300g kačkavalja

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]