EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana Domaći slani krekeri Autor Tanja Djordjevic Peciva 13 aprila, 2018 Lako i brzo se naprave ,umesimo , razvijemo, povadimo oblike, stavimo u tepsiju, pečemo !!! Vreme pripreme: 15 minuta Vreme kuvanja: 10 minuta Broj obroka: 3 tanjira Način pripreme Umesiti margarin, brašno, dodati so,šećer, đumbir i prašak za pecivo. Potom dodati vodu i još malo mesiti. Na pek papir tanko razvući testo i modlom ili čašicom vaditi kolutiće. Čackalicom malo izbockati .Peći u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Prijatno Sastojci 300 gr. brašna 1 kesica praška za pecivo 100 gr. Expert margarina 3 kašike ulja 1 kašičica šećera 1 kašičica soli 1 kašičica đumbira u prahu(po želji) 2-3 kašike vode zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]