Domaći slani krekeri - Dijamant DOO

Domaći slani krekeri

Autor Tanja Djordjevic  

13 aprila, 2018

Lako i brzo se naprave ,umesimo , razvijemo, povadimo oblike, stavimo u tepsiju, pečemo !!!

  • Vreme pripreme: 15 minuta
  • Vreme kuvanja: 10 minuta
  • Broj obroka: 3 tanjira

Način pripreme

Umesiti margarin, brašno, dodati so,šećer, đumbir i prašak za pecivo.

Potom dodati vodu i još malo mesiti.

Na pek papir tanko razvući testo i modlom ili čašicom vaditi kolutiće.

Čackalicom malo izbockati .Peći u zagrejanoj rerni na 220 stepeni.

Prijatno

Sastojci

300 gr. brašna

1 kesica praška za pecivo

100 gr. Expert margarina

3 kašike ulja

1 kašičica šećera

1 kašičica soli

1 kašičica đumbira u prahu(po želji)

2-3 kašike vode

00:00