Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Čoko-kikiriki kolač
Čoko-kikiriki kolač
Autor:
Jelena Gavrilov
Jelena Gavrilov
Category:
Kolači
Kolači
Priprema:
U posudu staviti tri velike kašike kikiriki putera, tri jajeta, kašiku Dobro jutro margarina, i prašak za pecivo. Sve dobro umutiti dok ne postane lepa homogenizirana masa. Dodati kako prah bez secera, kasiku meda pa ponovo umutiti. Na kraju dodati brusnice i komadiće čokolade. Staviti u pleh pa u rernu na 200 stepeni. Dok se torta peče, u tiganj stavite kašiku Dobro jutro margarina, čokoladu za kuvanje i mešajte dok ne dobijete fil kojim ćete preliti osnovu. Uživajte u lepom i zdravom kolaču 🙂
Sastojci:
Kikiriki puter, Dobro jutro margarin, jaja, med, kakao prah bez sećera, čokolada, brusnice, prašak za pecivo
U posudu staviti tri velike kašike kikiriki putera, tri jajeta, kašiku Dobro jutro margarina, i prašak za pecivo. Sve dobro umutiti dok ne postane lepa homogenizirana masa. Dodati kako prah bez secera, kasiku meda pa ponovo umutiti. Na kraju dodati brusnice i komadiće čokolade. Staviti u pleh pa u rernu na 200 stepeni. Dok se torta peče, u tiganj stavite kašiku Dobro jutro margarina, čokoladu za kuvanje i mešajte dok ne dobijete fil kojim ćete preliti osnovu. Uživajte u lepom i zdravom kolaču 🙂
Sastojci:
Kikiriki puter, Dobro jutro margarin, jaja, med, kakao prah bez sećera, čokolada, brusnice, prašak za pecivo
Priprema:
U posudu staviti tri velike kašike kikiriki putera, tri jajeta, kašiku Dobro jutro margarina, i prašak za pecivo. Sve dobro umutiti dok ne postane lepa homogenizirana masa. Dodati kako prah bez secera, kasiku meda pa ponovo umutiti. Na kraju dodati brusnice i komadiće čokolade. Staviti u pleh pa u rernu na 200 stepeni. Dok se torta peče, u tiganj stavite kašiku Dobro jutro margarina, čokoladu za kuvanje i mešajte dok ne dobijete fil kojim ćete preliti osnovu. Uživajte u lepom i zdravom kolaču 🙂
Sastojci:
Kikiriki puter, Dobro jutro margarin, jaja, med, kakao prah bez sećera, čokolada, brusnice, prašak za pecivo
U posudu staviti tri velike kašike kikiriki putera, tri jajeta, kašiku Dobro jutro margarina, i prašak za pecivo. Sve dobro umutiti dok ne postane lepa homogenizirana masa. Dodati kako prah bez secera, kasiku meda pa ponovo umutiti. Na kraju dodati brusnice i komadiće čokolade. Staviti u pleh pa u rernu na 200 stepeni. Dok se torta peče, u tiganj stavite kašiku Dobro jutro margarina, čokoladu za kuvanje i mešajte dok ne dobijete fil kojim ćete preliti osnovu. Uživajte u lepom i zdravom kolaču 🙂
Sastojci:
Kikiriki puter, Dobro jutro margarin, jaja, med, kakao prah bez sećera, čokolada, brusnice, prašak za pecivo
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs