Ugodite sebi

Ugodite sebi

U razvijenim zemljama standard se meri količinom slobodnog vremena. Ono je zapravo postalo za mnoge ozbiljan luksuz. I zato, kada neko kaže da ne zna šta će da radi u slobodno vreme, onda je to za mnoge gotovo nerazumljiva izjava.

Kako će ko provesti svoje slobodno vreme zavisi od afiniteta i mogućnosti.­  Ono što bismo vam preporučili je da to vreme posvetite pre svega sebi. Neke dame vole da napune kadu penom, upale aromatične sveće i uživaju u opuštanju. Ovaj mali kućni SPA tretman vratiće vas u ravnotežu i pomoći vam da se osećate i izgledate bolje. Neko ode u park da odmara oči u zelenim krošnjama drveća, a neki se potpuno opuste uz dobru knjigu i muziku ili odu u neki drugi svet mašte, daleko od svakodnevnice. Ako slobodno vreme posvećujete sebi, ne znači da morate da ga provedete sami. Uvek možete da napravite koktel sendviče, hladan čaj i pozovete svoje najdraže na druženje, popodnevno ćaskanje i razbibrigu.

Šta god da je vaš izbor, iskoristite svoje slobodno vreme onako kako vi smatrate da vam najviše prija. A ako vam neko kaže da bi želeo sa vama da provede svoje slobodno vreme, to je stvarno velika čast!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]