Kako biti istovremeno super mama, super žena i super domačica?

Kako biti istovremeno super mama, super žena i super domačica?

Kako je moguće da budem istovremeno lepa, negovana, obrazovana i uspešna poslovna žena koja se zdravo hrani i redovno vežba, nežna i požrtvovana mama, idealna supruga i savršena domaćica kojoj je kuhinja teren gde joj nikada nije potreban kompas? Teško je biti super junak koji svima pomaže u nevolji i sa lakoćom prihvata svaki izazov. Biti heroj, uz to još i prefiks SUPER, nije lako, ali nije ni nemoguće jer žene super heroji postoje.

Kako onda da sve stignem?

Pravite pametne izbore, sa lakoćom prihvatajte svaki izazov, budite mudre, kreativne i domišljate u borbi protiv dosadnih i stereotipnih navika na poslu, kod kuće, u kuhinji. Ključ je u tome da činite srećnim ljude koji vas okružuju. Decu pre svega. Iznenađujte ih sitnicama. Hrabrite ih da su oni vaši super heroji koji imaju specijalne moći, ponudite im super sendvič koji će im dati snagu da savladaju sve prepreke u toku dana. Obradujte muža velikom pizzom sa puno super kečapa koji će spasiti i poslednji zalogaj, jer će večera toliko biti ukusna da u tanjiru neće ostati ništa a vi nećete morati da perete sudove.

Na poslu, iznenadite svoju koleginicu super idejom kako da pronađe rešenje za bezizlaznu situaciju.  Ili joj samo donesite kafu kad vidite da joj treba predah. Jednom mesečno povedite najbolju drugaricu u bioskop i zajedno odgledajte romatičan film ili komediju koja će vam preneti pozitivnu energiju. Nazovite je i kada vam ništa ne treba.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]