Torta sa bundevom

Autor Colja  

17 januara, 2018

Savršenog je ukusa.

  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 30 minuta
  • Broj obroka: 8 porcija

Način pripreme

Za prvi sloj u secku samleti orahe, dodati kokosovo ulje i urme očišćene od koštica i sve zajedno samleti.

Drugi i treći sloj takođe samleti u secku, svaki posebno i redom stavljati u kalup prečnika 22 cm.

Staviti u zamrzivač na 4,5 sati, izvaditi 15 minuta pre služenja i seći.

Sastojci

Za prvi sloj:

400 g svežih urmi

200 g oraha

4 kašike kokosovog ulja

Za drugi sloj:

500 g pečene bundeve

1 kašika meda

1 kašika margarina

40 g sirovog badema

Za treći sloj:

4 banane

2 kašike kakaoa

1 kašika meda

40 g pečenog lešnika

Za ukrašavanje:

po želji nara

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]