PILEĆA SALATA SA SARDINOM I MAJONEZOM

Autor Ana Nikolic  

27 oktobra, 2017

Jako ukusna salata. Ako se piletina sitno isecka može da se napravi kao pašteta i da se njime premaže tost hleb dobije se jako ukusan doručak.

  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 35 minuta
  • Broj obroka: 4 porcije

Način pripreme

Jaja skuvajte i samo žumanca viljuškom usitnite. Sardinu očistite i viljuškom usitnite, kisele krastavčiće isecite na kolutiće. Pileći meso skuvajte i rukama sitno iscepkajte i pomešakte sa ostalim sastojcima. U sve to dodajte Classic Dijamant majonez, senf, seckani peršun, biber, so i sjedinite. Čuvajte na hladmom mestu do serviranje.

Sastojci

500g. pileće belo meso

1 konzerva sardine

2 jaja (samo žumanca)

5-6 kiselih krastavčića

200ml. Classic Dijamant majoneza

1 kašika senfa

malo svežeg peršuna

biber, so

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]