PILEĆA SALATA SA SARDINOM I MAJONEZOM
Autor Ana Nikolic Salate
27 oktobra, 2017
Jako ukusna salata. Ako se piletina sitno isecka može da se napravi kao pašteta i da se njime premaže tost hleb dobije se jako ukusan doručak.
- Vreme pripreme: 30 minuta
- Vreme kuvanja: 35 minuta
- Broj obroka: 4 porcije
Način pripreme
Jaja skuvajte i samo žumanca viljuškom usitnite. Sardinu očistite i viljuškom usitnite, kisele krastavčiće isecite na kolutiće. Pileći meso skuvajte i rukama sitno iscepkajte i pomešakte sa ostalim sastojcima. U sve to dodajte Classic Dijamant majonez, senf, seckani peršun, biber, so i sjedinite. Čuvajte na hladmom mestu do serviranje.
Sastojci
500g. pileće belo meso
1 konzerva sardine
2 jaja (samo žumanca)
5-6 kiselih krastavčića
200ml. Classic Dijamant majoneza
1 kašika senfa
malo svežeg peršuna
biber, so
Ocenite članak