Pileća pašteta

Autor Zorica  

25 septembra, 2017

Obzirom da se u trgovinama kupuju pileće paštete u koje stavljaju sve i svašta a najmanje pilećeg mesa, ja sam napravila ovu paštetu po nekom svom viđenju, zdravu, jednostavnu a izuzetno ukusnu.

  • Vreme pripreme: 10 minuta
  • Vreme kuvanja: 20 minuta
  • Broj obroka: 4 osobe

Način pripreme

Meso predhodno skuvajte u vodi (nju možete kasnije koristiti za supu), ohladite i isecite ga na komade.

Sve namirnice stavite u blender ili secka (ja sam koristila secka) i sve dobro izblendirajte dok ne dobijete kompaktnu masu kao za svaku paštetu. Izvadite je iz blendera i pašteta je spremna za mazanje na hleb. Vi, a posebno vaša deca ćete uživati u zdravom doručku ili večeri a možete je poslužiti i kao predjelo. PRIJATNO!

Sastojci

1 belo pileće meso

2 kuvana jajeta

pola čaše kisele pavlake

kašičica senfa (a ne mora)

50 gr Dijamant margarina za mazanje

čen belog luka

1 kašika Dijamant light majoneza

kašičica suvog začina

soli i bibera po ukusu

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]