Lisnata pizza

Autor Dijana Ademovic  

12 oktobra, 2018

Kad vam se jede pizza na brzinu...

  • Vreme pripreme: 10 minuta
  • Vreme kuvanja: 20 minuta
  • Broj obroka: 4

Način pripreme

Lisnato testo odmrznuti i razvući u kvadratni oblik. Iscrtati krug u sredini koji bogato premažemo mešavinom paradajz pirea i kečapa kojoj smo dodali kašičicu šećera.

Preko poređati kolutove pileće šunkarice.

Modlicom izvaditi oblike iz listića sira i poslagati preko šunkarice. Paradajzu otkloniti semeni deo i iseckati na kockice, pa poređati preko. Posuti začinom. Krajeve lisnatog testa premazati žumancetom i posuti semenjem po želji. Peći oko 20-ak minuta da fino porumeni...

Sastojci

500 g lisnatog testa

250 g pileće šunkarice

150 g tost sira

nekoliko kašika paradajz pirea

nekoliko kašika Dijamant kečapa

2 paradajza

malo začina sa ukusom paradajza i bosiljka

1 žumance (za premaz)

malo susama i ćurikota

1 kašičica šećera

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]