Krompir i ćuftice iz rerne
Autor ljiljanastankovic48 Glavna jela
29 maja, 2018
Jako ukusno jelo, poseban ukus mu daje kečap
- Vreme pripreme: 30 minuta
- Vreme kuvanja: 25 minuta
- Broj obroka: 3 tanjira
Način pripreme
U posudu stavite mleveno meso. Dodajte sitno iseckan luk, kriške hleba (prethodno potopljene u vodu)
Dodajte začine, i sve lepo promešajte. Ostavite mleveno meso u fižideru 1 sat da odstoji. Napravite ćufte i ispržite. Oljuštite krompire i isecite na kolutiće.
U nauljenu tepsiju ređajte ćufte, krompir, čuftu, krompir, sve dok ne ispunite tepsiju..Prelijte ćufte sa 150ml. kečapa. Pecite na 200 stepeni 25 minuta.
Pospite iseckanim peršunom.
Sastojci
500g. mlevenog mešanog mesa
700 gr krompira
1 kašičica aleve paprike
4 češnja belog luka
so i suvi začini po ukusu
150ml.Dijamant Kečapa
Ocenite članak