EmailTweet 2 Prikaz preko čitavog ekrana Cheesecake sa kokosom i belom čokoladom Autor jelena Torte 29 juna, 2018 kokos i bela cokolada...savrsena kombinacija.. Vreme pripreme: 30 minuta Vreme kuvanja: 5 minuta Broj obroka: 12 parceta Način pripreme Umutiti margarin, dodati mleveni keks i mleko i izmešati. Staviti u pleh sa obručem (26 cm). U jednoj činiji mikserom mutiti šlag sa mlekom, a u drugoj kašikom sir sa šećerom u prahu. Te dve mase izmešati. Umešati otopljenu belu čokoladu i kokosovo brašno. Preko kore staviti fil sa kokosom. Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Skinuti obruč. Otopiti čokoladu sa mlekom i ukrasiti tortu. Vratiti na kratko u frižider. Iseći i poslužiti. Uživajte u ukusu! Sastojci Za koru: 300 g mlevenog keksa (plazme) 125 g Dijamant classic margarina 100 ml mleka Za fil: 250 g šlaga 250 ml mleka 150 g šećera u prahu 450 g ella sira sa 0%mm 100 g kokosovog brašna 100 g bele čokolade Za čokoladnu glazuru: 100 g bele čokolade 2 kašike mleka zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 1 Prosečno: 5]