Cheesecake sa kokosom i belom čokoladom - Dijamant DOO
Cheesecake sa kokosom i cokoladom
Cheesecake sa kokosom i cokoladom

Cheesecake sa kokosom i belom čokoladom

Autor jelena  

29 juna, 2018

kokos i bela cokolada...savrsena kombinacija..

  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 5 minuta
  • Broj obroka: 12 parceta

Način pripreme

Umutiti margarin, dodati mleveni keks i mleko i izmešati. Staviti u pleh sa obručem (26 cm).

U jednoj činiji mikserom mutiti šlag sa mlekom, a u drugoj kašikom sir sa šećerom u prahu. Te dve mase izmešati.

Umešati otopljenu belu čokoladu i kokosovo brašno.

Preko kore staviti fil sa kokosom. Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Skinuti obruč.

Otopiti čokoladu sa mlekom i ukrasiti tortu. Vratiti na kratko u frižider. Iseći i poslužiti.

Uživajte u ukusu!

Sastojci

Za koru:

300 g mlevenog keksa (plazme)

125 g Dijamant classic margarina

100 ml mleka

Za fil:

250 g šlaga

250 ml mleka

150 g šećera u prahu

450 g ella sira sa 0%mm

100 g kokosovog brašna

100 g bele čokolade

Za čokoladnu glazuru:

100 g bele čokolade

2 kašike mleka

00:00