Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Punjeni krompir
Punjeni krompir
Autor:
Jovana Topalovic
Jovana Topalovic
Category:
Glavna jela
Glavna jela
Priprema:
PRIPREMA Krompir oljustiti I staviti na pola kuvanja u blago soljenoj vodi. Kad se ohlade izdubiti sredinu krompira I napraviti ih kao male camcice. Sloziti ih u tepsiju za pecenje. Na malo rastopljenog maslaca proprziti sitno seckane sampinjone dok ne ispari sva tecnost koju su pustili I dok ne postanu blago zuckasti. Ostatak maslaca istopiti, dodati brasno, zacine I polako dolivati mleko dok se umak ne zgusne. U gotovi umak dodati sir isecen na kockice, przene sampinjone, sitno seckani beli luk, person, so I biber. U sve to dodati izdubljeni krompir. Dobro promesati. Smesom za punjenje puniti izdubljeni krompir. Staviti u zagrejanu rerun ( 200 stepeni ) I peci oko 20 minuta. P.S. Ja sam za prilog stavljala pohovane tikvice I kuvana jaja. Prijatno 🙂
Sastojci:
6 krompira, 250 g sampinjona, 2 dl mleka, 1 kasika brasna, 150 gr topljenog sira, 1 kasika mesavine zacina, 2 cena belog luka, 70 gr maslaca, 1 kasicica persuna, so I biber po ukusu
PRIPREMA Krompir oljustiti I staviti na pola kuvanja u blago soljenoj vodi. Kad se ohlade izdubiti sredinu krompira I napraviti ih kao male camcice. Sloziti ih u tepsiju za pecenje. Na malo rastopljenog maslaca proprziti sitno seckane sampinjone dok ne ispari sva tecnost koju su pustili I dok ne postanu blago zuckasti. Ostatak maslaca istopiti, dodati brasno, zacine I polako dolivati mleko dok se umak ne zgusne. U gotovi umak dodati sir isecen na kockice, przene sampinjone, sitno seckani beli luk, person, so I biber. U sve to dodati izdubljeni krompir. Dobro promesati. Smesom za punjenje puniti izdubljeni krompir. Staviti u zagrejanu rerun ( 200 stepeni ) I peci oko 20 minuta. P.S. Ja sam za prilog stavljala pohovane tikvice I kuvana jaja. Prijatno 🙂
Sastojci:
6 krompira, 250 g sampinjona, 2 dl mleka, 1 kasika brasna, 150 gr topljenog sira, 1 kasika mesavine zacina, 2 cena belog luka, 70 gr maslaca, 1 kasicica persuna, so I biber po ukusu
Priprema:
PRIPREMA Krompir oljustiti I staviti na pola kuvanja u blago soljenoj vodi. Kad se ohlade izdubiti sredinu krompira I napraviti ih kao male camcice. Sloziti ih u tepsiju za pecenje. Na malo rastopljenog maslaca proprziti sitno seckane sampinjone dok ne ispari sva tecnost koju su pustili I dok ne postanu blago zuckasti. Ostatak maslaca istopiti, dodati brasno, zacine I polako dolivati mleko dok se umak ne zgusne. U gotovi umak dodati sir isecen na kockice, przene sampinjone, sitno seckani beli luk, person, so I biber. U sve to dodati izdubljeni krompir. Dobro promesati. Smesom za punjenje puniti izdubljeni krompir. Staviti u zagrejanu rerun ( 200 stepeni ) I peci oko 20 minuta. P.S. Ja sam za prilog stavljala pohovane tikvice I kuvana jaja. Prijatno 🙂
Sastojci:
6 krompira, 250 g sampinjona, 2 dl mleka, 1 kasika brasna, 150 gr topljenog sira, 1 kasika mesavine zacina, 2 cena belog luka, 70 gr maslaca, 1 kasicica persuna, so I biber po ukusu
PRIPREMA Krompir oljustiti I staviti na pola kuvanja u blago soljenoj vodi. Kad se ohlade izdubiti sredinu krompira I napraviti ih kao male camcice. Sloziti ih u tepsiju za pecenje. Na malo rastopljenog maslaca proprziti sitno seckane sampinjone dok ne ispari sva tecnost koju su pustili I dok ne postanu blago zuckasti. Ostatak maslaca istopiti, dodati brasno, zacine I polako dolivati mleko dok se umak ne zgusne. U gotovi umak dodati sir isecen na kockice, przene sampinjone, sitno seckani beli luk, person, so I biber. U sve to dodati izdubljeni krompir. Dobro promesati. Smesom za punjenje puniti izdubljeni krompir. Staviti u zagrejanu rerun ( 200 stepeni ) I peci oko 20 minuta. P.S. Ja sam za prilog stavljala pohovane tikvice I kuvana jaja. Prijatno 🙂
Sastojci:
6 krompira, 250 g sampinjona, 2 dl mleka, 1 kasika brasna, 150 gr topljenog sira, 1 kasika mesavine zacina, 2 cena belog luka, 70 gr maslaca, 1 kasicica persuna, so I biber po ukusu
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs