Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Voćna fantazija
Voćna fantazija
Autor:
Snezana Kitanovic
Snezana Kitanovic
Category:
Torte
Torte
Priprema:
Umutiti margarin, pavlaku i šećer u prahu. Keks izlomiti, pa izmešati sa umućenim margarinom. Podeliti smesu na 3 dela. U kalup za tortu, prečnika 20cm sipati prvi deo fila, pa preko fila poređati maline I aroniju. Zatim staviti drugi deo fila, pa preko njega divlje jagode. Završiti trećim delom fila. Voće može da se kombinuje, a može i jedna vrsta voća. Tako složenu tortu stavitiu frižider da se sjedini i keks upije voće (najbolje da prenoći). Tortu ukrasiti voćem I listićima nane.
Sastojci:
250gr ”Dobro jutro” margarina sa maslacem
2 čaše kisele pavlake 20%mm
250gr šećera u prahu
2 kutije keksa (od 150 gr )
200gr maline
50gr aronije
250gr divljih jagoda
Umutiti margarin, pavlaku i šećer u prahu. Keks izlomiti, pa izmešati sa umućenim margarinom. Podeliti smesu na 3 dela. U kalup za tortu, prečnika 20cm sipati prvi deo fila, pa preko fila poređati maline I aroniju. Zatim staviti drugi deo fila, pa preko njega divlje jagode. Završiti trećim delom fila. Voće može da se kombinuje, a može i jedna vrsta voća. Tako složenu tortu stavitiu frižider da se sjedini i keks upije voće (najbolje da prenoći). Tortu ukrasiti voćem I listićima nane.
Sastojci:
250gr ”Dobro jutro” margarina sa maslacem
2 čaše kisele pavlake 20%mm
250gr šećera u prahu
2 kutije keksa (od 150 gr )
200gr maline
50gr aronije
250gr divljih jagoda
Priprema:
Umutiti margarin, pavlaku i šećer u prahu. Keks izlomiti, pa izmešati sa umućenim margarinom. Podeliti smesu na 3 dela. U kalup za tortu, prečnika 20cm sipati prvi deo fila, pa preko fila poređati maline I aroniju. Zatim staviti drugi deo fila, pa preko njega divlje jagode. Završiti trećim delom fila. Voće može da se kombinuje, a može i jedna vrsta voća. Tako složenu tortu stavitiu frižider da se sjedini i keks upije voće (najbolje da prenoći). Tortu ukrasiti voćem I listićima nane.
Sastojci:
250gr ”Dobro jutro” margarina sa maslacem
2 čaše kisele pavlake 20%mm
250gr šećera u prahu
2 kutije keksa (od 150 gr )
200gr maline
50gr aronije
250gr divljih jagoda
Umutiti margarin, pavlaku i šećer u prahu. Keks izlomiti, pa izmešati sa umućenim margarinom. Podeliti smesu na 3 dela. U kalup za tortu, prečnika 20cm sipati prvi deo fila, pa preko fila poređati maline I aroniju. Zatim staviti drugi deo fila, pa preko njega divlje jagode. Završiti trećim delom fila. Voće može da se kombinuje, a može i jedna vrsta voća. Tako složenu tortu stavitiu frižider da se sjedini i keks upije voće (najbolje da prenoći). Tortu ukrasiti voćem I listićima nane.
Sastojci:
250gr ”Dobro jutro” margarina sa maslacem
2 čaše kisele pavlake 20%mm
250gr šećera u prahu
2 kutije keksa (od 150 gr )
200gr maline
50gr aronije
250gr divljih jagoda
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs