recept-takmicenje-glavni-03

Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

P O B E D N I C I

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

Prethodni recept
1
Dobro Jutro torta sa keksom
Autor: dobro.jutro
Kategorija: Torte
859
Takmičenje je završilo.
1
859
Ime recepta:
Dobro Jutro torta sa keksom

Autor:
dobro.jutro

Category:
Torte

Priprema:
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.

Sastojci:
Kora:

4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:

400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:

500ml čokoladnog mleka
Priprema:
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.

Sastojci:
Kora:

4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:

400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:

500ml čokoladnog mleka