Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Title:
Dobro Jutro torta sa keksom
Dobro Jutro torta sa keksom
Author:
dobro.jutro
dobro.jutro
Category:
Torte
Torte
Description:
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.
Sastojci:
Kora:
4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:
400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:
500ml čokoladnog mleka
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.
Sastojci:
Kora:
4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:
400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:
500ml čokoladnog mleka
Description:
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.
Sastojci:
Kora:
4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:
400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:
500ml čokoladnog mleka
Kora: Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC I Fil: Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks II Fil: Umutiti krem šlag sa kiselom vodom Slaganje: Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način: Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.
Sastojci:
Kora:
4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaa se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:
400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr dobro jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:
500ml čokoladnog mleka
TOP CONTENT
DIJAMANT
TOP PRODUCT CATEGORIES
CONTACT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs