Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Title:
Dobro Jutro torta Cherry & Bannana
Dobro Jutro torta Cherry & Bannana
Author:
dobro.jutro
dobro.jutro
Category:
Torte
Torte
Description:
Fil: Dobro Jutro margarin dobro umutiti sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i sve dobro sjediniti. Posebno umutiti šlag krem. Voće: Banane iseći na tanke kolutiće, a višnjama izvaditi koštice i ocediti ih. Da banane ne pocrne poprskati ih sokom od limuna pomešanim sa prah šećerom. Slaganje: Piškote natopiti mlekom ili sokom i ređati na sledeći način: Piškote – Fil – Banane – Šlag – Piškote – Fil – Višnje -Šlag
Sastojci:
Kora i fil:
500gr piškota
500gr Dobro Jutro margarina
300gr šećera u prahu
3 čaše kisele pavlake
Šlag krem
Voće:
500gr Banane
500gr Višnje
Za natapanje piškota:
mleko ili sok
Fil: Dobro Jutro margarin dobro umutiti sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i sve dobro sjediniti. Posebno umutiti šlag krem. Voće: Banane iseći na tanke kolutiće, a višnjama izvaditi koštice i ocediti ih. Da banane ne pocrne poprskati ih sokom od limuna pomešanim sa prah šećerom. Slaganje: Piškote natopiti mlekom ili sokom i ređati na sledeći način: Piškote – Fil – Banane – Šlag – Piškote – Fil – Višnje -Šlag
Sastojci:
Kora i fil:
500gr piškota
500gr Dobro Jutro margarina
300gr šećera u prahu
3 čaše kisele pavlake
Šlag krem
Voće:
500gr Banane
500gr Višnje
Za natapanje piškota:
mleko ili sok
Description:
Fil: Dobro Jutro margarin dobro umutiti sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i sve dobro sjediniti. Posebno umutiti šlag krem. Voće: Banane iseći na tanke kolutiće, a višnjama izvaditi koštice i ocediti ih. Da banane ne pocrne poprskati ih sokom od limuna pomešanim sa prah šećerom. Slaganje: Piškote natopiti mlekom ili sokom i ređati na sledeći način: Piškote – Fil – Banane – Šlag – Piškote – Fil – Višnje -Šlag
Sastojci:
Kora i fil:
500gr piškota
500gr Dobro Jutro margarina
300gr šećera u prahu
3 čaše kisele pavlake
Šlag krem
Voće:
500gr Banane
500gr Višnje
Za natapanje piškota:
mleko ili sok
Fil: Dobro Jutro margarin dobro umutiti sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i sve dobro sjediniti. Posebno umutiti šlag krem. Voće: Banane iseći na tanke kolutiće, a višnjama izvaditi koštice i ocediti ih. Da banane ne pocrne poprskati ih sokom od limuna pomešanim sa prah šećerom. Slaganje: Piškote natopiti mlekom ili sokom i ređati na sledeći način: Piškote – Fil – Banane – Šlag – Piškote – Fil – Višnje -Šlag
Sastojci:
Kora i fil:
500gr piškota
500gr Dobro Jutro margarina
300gr šećera u prahu
3 čaše kisele pavlake
Šlag krem
Voće:
500gr Banane
500gr Višnje
Za natapanje piškota:
mleko ili sok
TOP CONTENT
DIJAMANT
TOP PRODUCT CATEGORIES
CONTACT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs