Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Slatki korneti za dobro jutro
Slatki korneti za dobro jutro
Autor:
Radmila Soskic
Radmila Soskic
Category:
Poslastice
Poslastice
Priprema:
Umutiti belanca i secer, dodati omeksali Dobro Jutro margarin, kakao i brasno. Na dno tepsije staviti peki papir i od testa razliti krugove odvojene jedan od drugog jer ce narasti.Peci 10 minuta na 200 stepeni .Jos dok je vruce svaki krug iseci i zajedno sa papirom uviti u fisek i staviti u dublju casu.Ponoviti postupak od preostalo testa.Ohladjene fiseke zamociti u otopljenu crnu cokoladu, puniti filom,ukrasiti slatkom pavlakom i jagodama. Fil: Skuvati puding u zasladjenom mleku,malo prohladiti pa umesati margarin i polovinu umucene slatke pavlake.
Sastojci:
Za testo: 2 belanca, 100 gr.secera, 50 gr. Dobro Jutro margarina,2 kasike brasna, 2 kasike kakaoa
Za fil: pola kesice pudinga od vanile, 1,5 dl.mleka, 2 kasike secera ,50gr. margarina Dobro Jutro
250 ml. slatke pavlake. 50 gr.crne cokolade , jagode ili neko drugo voce .
Umutiti belanca i secer, dodati omeksali Dobro Jutro margarin, kakao i brasno. Na dno tepsije staviti peki papir i od testa razliti krugove odvojene jedan od drugog jer ce narasti.Peci 10 minuta na 200 stepeni .Jos dok je vruce svaki krug iseci i zajedno sa papirom uviti u fisek i staviti u dublju casu.Ponoviti postupak od preostalo testa.Ohladjene fiseke zamociti u otopljenu crnu cokoladu, puniti filom,ukrasiti slatkom pavlakom i jagodama. Fil: Skuvati puding u zasladjenom mleku,malo prohladiti pa umesati margarin i polovinu umucene slatke pavlake.
Sastojci:
Za testo: 2 belanca, 100 gr.secera, 50 gr. Dobro Jutro margarina,2 kasike brasna, 2 kasike kakaoa
Za fil: pola kesice pudinga od vanile, 1,5 dl.mleka, 2 kasike secera ,50gr. margarina Dobro Jutro
250 ml. slatke pavlake. 50 gr.crne cokolade , jagode ili neko drugo voce .
Priprema:
Umutiti belanca i secer, dodati omeksali Dobro Jutro margarin, kakao i brasno. Na dno tepsije staviti peki papir i od testa razliti krugove odvojene jedan od drugog jer ce narasti.Peci 10 minuta na 200 stepeni .Jos dok je vruce svaki krug iseci i zajedno sa papirom uviti u fisek i staviti u dublju casu.Ponoviti postupak od preostalo testa.Ohladjene fiseke zamociti u otopljenu crnu cokoladu, puniti filom,ukrasiti slatkom pavlakom i jagodama. Fil: Skuvati puding u zasladjenom mleku,malo prohladiti pa umesati margarin i polovinu umucene slatke pavlake.
Sastojci:
Za testo: 2 belanca, 100 gr.secera, 50 gr. Dobro Jutro margarina,2 kasike brasna, 2 kasike kakaoa
Za fil: pola kesice pudinga od vanile, 1,5 dl.mleka, 2 kasike secera ,50gr. margarina Dobro Jutro
250 ml. slatke pavlake. 50 gr.crne cokolade , jagode ili neko drugo voce .
Umutiti belanca i secer, dodati omeksali Dobro Jutro margarin, kakao i brasno. Na dno tepsije staviti peki papir i od testa razliti krugove odvojene jedan od drugog jer ce narasti.Peci 10 minuta na 200 stepeni .Jos dok je vruce svaki krug iseci i zajedno sa papirom uviti u fisek i staviti u dublju casu.Ponoviti postupak od preostalo testa.Ohladjene fiseke zamociti u otopljenu crnu cokoladu, puniti filom,ukrasiti slatkom pavlakom i jagodama. Fil: Skuvati puding u zasladjenom mleku,malo prohladiti pa umesati margarin i polovinu umucene slatke pavlake.
Sastojci:
Za testo: 2 belanca, 100 gr.secera, 50 gr. Dobro Jutro margarina,2 kasike brasna, 2 kasike kakaoa
Za fil: pola kesice pudinga od vanile, 1,5 dl.mleka, 2 kasike secera ,50gr. margarina Dobro Jutro
250 ml. slatke pavlake. 50 gr.crne cokolade , jagode ili neko drugo voce .
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs