recept-takmicenje-glavni-03

Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

P O B E D N I C I

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

Prethodni receptSledeći recept
35
Čokoladni sufle
Autor: Ines Banovacki
Kategorija: Poslastice
1086
Takmičenje je završilo.
35
1086
Ime recepta:
Čokoladni sufle

Autor:
Ines Banovacki

Category:
Poslastice

Priprema:
Izmutite 4 jajeta i dodajte šećer. Nakon toga u šerpu izlomite čokoladu i dodajte margarin. Mešajte dok se skroz ne rastope i sjedine. Vruću smesu dodajte u prethodno izmućena jaja i šećer. Mutiti dok smesa ne pocrni. Nakon toga, dodajte 12 kašika brašna i mutite. Podmažite kalupe, sipajte dobijenu smesu i ubacite u rernu. Peći 4 min na 250 stepeni. Uživajte!

Sastojci:
4 jajeta, 8 kašika šećera, 200 g Dijamant margarina, 200 g crne čokolade za kuvanje, 12 kašika brašna. Ulje za podmazivanje kalupa.
Priprema:
Izmutite 4 jajeta i dodajte šećer. Nakon toga u šerpu izlomite čokoladu i dodajte margarin. Mešajte dok se skroz ne rastope i sjedine. Vruću smesu dodajte u prethodno izmućena jaja i šećer. Mutiti dok smesa ne pocrni. Nakon toga, dodajte 12 kašika brašna i mutite. Podmažite kalupe, sipajte dobijenu smesu i ubacite u rernu. Peći 4 min na 250 stepeni. Uživajte!

Sastojci:
4 jajeta, 8 kašika šećera, 200 g Dijamant margarina, 200 g crne čokolade za kuvanje, 12 kašika brašna. Ulje za podmazivanje kalupa.