Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
Priprema: Izmutite 4 jajeta i dodajte šećer. Nakon toga u šerpu izlomite čokoladu i dodajte margarin. Mešajte dok se skroz ne rastope i sjedine. Vruću smesu dodajte u prethodno izmućena jaja i šećer. Mutiti dok smesa ne pocrni. Nakon toga, dodajte 12 kašika brašna i mutite. Podmažite kalupe, sipajte dobijenu smesu i ubacite u rernu. Peći 4 min na 250 stepeni. Uživajte!
Sastojci: 4 jajeta, 8 kašika šećera, 200 g Dijamant margarina, 200 g crne čokolade za kuvanje, 12 kašika brašna. Ulje za podmazivanje kalupa.
Priprema: Izmutite 4 jajeta i dodajte šećer. Nakon toga u šerpu izlomite čokoladu i dodajte margarin. Mešajte dok se skroz ne rastope i sjedine. Vruću smesu dodajte u prethodno izmućena jaja i šećer. Mutiti dok smesa ne pocrni. Nakon toga, dodajte 12 kašika brašna i mutite. Podmažite kalupe, sipajte dobijenu smesu i ubacite u rernu. Peći 4 min na 250 stepeni. Uživajte!
Sastojci: 4 jajeta, 8 kašika šećera, 200 g Dijamant margarina, 200 g crne čokolade za kuvanje, 12 kašika brašna. Ulje za podmazivanje kalupa.