Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Pileći pate
Pileći pate
Autor:
Danijela Veljkovic
Danijela Veljkovic
Category:
Predjela
Predjela
Priprema:
Skuvati pileći file, crni i beli luk uz dodatak soli. Ohlađeno meso sitno iseckati i sa kuvanim lukom staviti u blender, dodati DIJAMANTOV majonez, začine, još malo soli (po ukusu), deo DOBRO JUTRO margarina, izmiksat, dodati ostatak DOBRO JUTRO margarina s maslacem i još malo miksati. Izmiksan Pate izručiti u drugoj posudi i ostaviti na hladno da odstoji ok 4h pre služenja. Dekorisati po želji. Prijatno.
Sastojci:
500g pilećeg filea, 1 glavica crnog luka, 1 čen belog luka, 4g soli, 2g belog bibera, 150g DOBRO JUTRO margarina s maslacem, 30g DIJAMANT majoneza,
Skuvati pileći file, crni i beli luk uz dodatak soli. Ohlađeno meso sitno iseckati i sa kuvanim lukom staviti u blender, dodati DIJAMANTOV majonez, začine, još malo soli (po ukusu), deo DOBRO JUTRO margarina, izmiksat, dodati ostatak DOBRO JUTRO margarina s maslacem i još malo miksati. Izmiksan Pate izručiti u drugoj posudi i ostaviti na hladno da odstoji ok 4h pre služenja. Dekorisati po želji. Prijatno.
Sastojci:
500g pilećeg filea, 1 glavica crnog luka, 1 čen belog luka, 4g soli, 2g belog bibera, 150g DOBRO JUTRO margarina s maslacem, 30g DIJAMANT majoneza,
Priprema:
Skuvati pileći file, crni i beli luk uz dodatak soli. Ohlađeno meso sitno iseckati i sa kuvanim lukom staviti u blender, dodati DIJAMANTOV majonez, začine, još malo soli (po ukusu), deo DOBRO JUTRO margarina, izmiksat, dodati ostatak DOBRO JUTRO margarina s maslacem i još malo miksati. Izmiksan Pate izručiti u drugoj posudi i ostaviti na hladno da odstoji ok 4h pre služenja. Dekorisati po želji. Prijatno.
Sastojci:
500g pilećeg filea, 1 glavica crnog luka, 1 čen belog luka, 4g soli, 2g belog bibera, 150g DOBRO JUTRO margarina s maslacem, 30g DIJAMANT majoneza,
Skuvati pileći file, crni i beli luk uz dodatak soli. Ohlađeno meso sitno iseckati i sa kuvanim lukom staviti u blender, dodati DIJAMANTOV majonez, začine, još malo soli (po ukusu), deo DOBRO JUTRO margarina, izmiksat, dodati ostatak DOBRO JUTRO margarina s maslacem i još malo miksati. Izmiksan Pate izručiti u drugoj posudi i ostaviti na hladno da odstoji ok 4h pre služenja. Dekorisati po želji. Prijatno.
Sastojci:
500g pilećeg filea, 1 glavica crnog luka, 1 čen belog luka, 4g soli, 2g belog bibera, 150g DOBRO JUTRO margarina s maslacem, 30g DIJAMANT majoneza,
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs