Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
Priprema: Kriske suvog hleba premazati s jedne strane margarinom ,,DOBRO JUTRO", a drugu stranu kriske natopiti mlekom. Kriske hleba redjati u pleh tako da strana premazana margarinom bude okrenuta ka dnu. Izmesati sir i jaje, posoliti po ukusu. Gornje strane kriski premazati kecapom, zatim naneti mesavinu sira i jaja i na kraju posuti origanom. Peci oko pola sata na 200 stepeni.
Sastojci: 6-7 kriski suvog hleba, margarin ,,DOBRO JUTRO", kecap, 1 jaje, oko 150g sira, origano, so po ukusu
Priprema: Kriske suvog hleba premazati s jedne strane margarinom ,,DOBRO JUTRO", a drugu stranu kriske natopiti mlekom. Kriske hleba redjati u pleh tako da strana premazana margarinom bude okrenuta ka dnu. Izmesati sir i jaje, posoliti po ukusu. Gornje strane kriski premazati kecapom, zatim naneti mesavinu sira i jaja i na kraju posuti origanom. Peci oko pola sata na 200 stepeni.
Sastojci: 6-7 kriski suvog hleba, margarin ,,DOBRO JUTRO", kecap, 1 jaje, oko 150g sira, origano, so po ukusu