Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Ime recepta:
Zito torta
Zito torta
Autor:
Divna Brkic
Divna Brkic
Category:
Torte
Torte
Priprema:
Umutiti belanca sa secerom i dodati brasno i orahe.Peci korice u predhodno zagrejanoj rerni dok ne porumene.Tri korice ispeci.Zumanca umutiti sa secerom, dodati brasno, i malo mleka, pa sve polako sipati u ostatak mleka i skuvati fil na pari. Kada se ohladi, dodati Dobro jutro margarin i dobro umutiti mikserom, a zatim umesati orase, i nastrugati po ukusu muskatno orasce. Filovati korice , redom , jednu , drugu, pa trecu , i odozgo posuti dosta oraha.MOze i slag ko voli ali ja volim sa dosta mlevenih oraha. Obozavam ovu tortu. 🙂
Sastojci:
Za korice : 4 belanca, 3 kasike secera, 3 kasike mlevenih oraha, 2,5 kasike brasna ( 3 korice za svaku ovo treba). Fil: 12 zumanaca, 15 kasika secera, 5 kasika brasna 1/2 l mleka, 250 gr Dobro jutro margarina, 300 gr mlevenih oraha, muskatvo orasce.
Umutiti belanca sa secerom i dodati brasno i orahe.Peci korice u predhodno zagrejanoj rerni dok ne porumene.Tri korice ispeci.Zumanca umutiti sa secerom, dodati brasno, i malo mleka, pa sve polako sipati u ostatak mleka i skuvati fil na pari. Kada se ohladi, dodati Dobro jutro margarin i dobro umutiti mikserom, a zatim umesati orase, i nastrugati po ukusu muskatno orasce. Filovati korice , redom , jednu , drugu, pa trecu , i odozgo posuti dosta oraha.MOze i slag ko voli ali ja volim sa dosta mlevenih oraha. Obozavam ovu tortu. 🙂
Sastojci:
Za korice : 4 belanca, 3 kasike secera, 3 kasike mlevenih oraha, 2,5 kasike brasna ( 3 korice za svaku ovo treba). Fil: 12 zumanaca, 15 kasika secera, 5 kasika brasna 1/2 l mleka, 250 gr Dobro jutro margarina, 300 gr mlevenih oraha, muskatvo orasce.
Priprema:
Umutiti belanca sa secerom i dodati brasno i orahe.Peci korice u predhodno zagrejanoj rerni dok ne porumene.Tri korice ispeci.Zumanca umutiti sa secerom, dodati brasno, i malo mleka, pa sve polako sipati u ostatak mleka i skuvati fil na pari. Kada se ohladi, dodati Dobro jutro margarin i dobro umutiti mikserom, a zatim umesati orase, i nastrugati po ukusu muskatno orasce. Filovati korice , redom , jednu , drugu, pa trecu , i odozgo posuti dosta oraha.MOze i slag ko voli ali ja volim sa dosta mlevenih oraha. Obozavam ovu tortu. 🙂
Sastojci:
Za korice : 4 belanca, 3 kasike secera, 3 kasike mlevenih oraha, 2,5 kasike brasna ( 3 korice za svaku ovo treba). Fil: 12 zumanaca, 15 kasika secera, 5 kasika brasna 1/2 l mleka, 250 gr Dobro jutro margarina, 300 gr mlevenih oraha, muskatvo orasce.
Umutiti belanca sa secerom i dodati brasno i orahe.Peci korice u predhodno zagrejanoj rerni dok ne porumene.Tri korice ispeci.Zumanca umutiti sa secerom, dodati brasno, i malo mleka, pa sve polako sipati u ostatak mleka i skuvati fil na pari. Kada se ohladi, dodati Dobro jutro margarin i dobro umutiti mikserom, a zatim umesati orase, i nastrugati po ukusu muskatno orasce. Filovati korice , redom , jednu , drugu, pa trecu , i odozgo posuti dosta oraha.MOze i slag ko voli ali ja volim sa dosta mlevenih oraha. Obozavam ovu tortu. 🙂
Sastojci:
Za korice : 4 belanca, 3 kasike secera, 3 kasike mlevenih oraha, 2,5 kasike brasna ( 3 korice za svaku ovo treba). Fil: 12 zumanaca, 15 kasika secera, 5 kasika brasna 1/2 l mleka, 250 gr Dobro jutro margarina, 300 gr mlevenih oraha, muskatvo orasce.
IZDVOJENI SADRŽAJ
DIJAMANT
TOP KATEGORIJE PROIZVODA
KONTAKT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs