Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
Priprema: I fil: umutiti pavlaku, margarin, prah šećer i mlevenu plazmu II fil: umutiti krem šlag sa kiselom vodom Filovati sledećim redosledom: kora-fil I-fil II i tako tri puta. Na kraju tortu premazati krem šlagom.
Sastojci: 1 pakovanje biskvit kore za tortu sa cokoladom
300g mlevene plazme
3 čaše kisele pavlake
250g šecera u prahu
500g belog krem šlaga
500g margarina Dobro jutro
2 dl kisele vode
Priprema: I fil: umutiti pavlaku, margarin, prah šećer i mlevenu plazmu II fil: umutiti krem šlag sa kiselom vodom Filovati sledećim redosledom: kora-fil I-fil II i tako tri puta. Na kraju tortu premazati krem šlagom.
Sastojci: 1 pakovanje biskvit kore za tortu sa cokoladom
300g mlevene plazme
3 čaše kisele pavlake
250g šecera u prahu
500g belog krem šlaga
500g margarina Dobro jutro
2 dl kisele vode