recept-takmicenje-glavni-03

Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

P O B E D N I C I

P O B E D N I C I , P O B E D N I C I

Prethodni receptSledeći recept
0
Baget sa belim lukom
Autor: Angela Kis
Kategorija: Predjela
824
Takmičenje je završilo.
0
824
Ime recepta:
Baget sa belim lukom

Autor:
Angela Kis

Category:
Predjela

Priprema:
Margarin umutiti dodati začin, zgnječen beli luk, i peršun. Baget zaseći na svaka 2 cm i presći napola, rezove puniti filom, umotati u foliju i peći na 200 stepeni oko 30 minuta. --Može se koristiti i sendvič kifla umesto bageta.--

Sastojci:
2 bageta
200 g Dobro jutro margarina sa maslacem
2 čena belog luka
2 kašičice suvog biljnog začina
1-2 kašike sitno seckanog peršuna
Priprema:
Margarin umutiti dodati začin, zgnječen beli luk, i peršun. Baget zaseći na svaka 2 cm i presći napola, rezove puniti filom, umotati u foliju i peći na 200 stepeni oko 30 minuta. --Može se koristiti i sendvič kifla umesto bageta.--

Sastojci:
2 bageta
200 g Dobro jutro margarina sa maslacem
2 čena belog luka
2 kašičice suvog biljnog začina
1-2 kašike sitno seckanog peršuna