Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
Priprema: Dobro Jutro margarin pomešati sa iseckanim peršunom i belim lukom. Iseći kriške baget hleba, premazati ih namazom. Poređati u pleh. Rernu zagrejati na 180°C i ubaciti bruskete da se peku oko 10 minuta. Izvaditi, posuti kačakavaljem po želji i vratiti u rernu još nekoliko minuta.
Sastojci: za namaz:
230gr Dobro Jutro margarina
2 kašike mlevenog ili 4 čena zgnječenog belog luka
3 kašike svežeg seckanog peršuna
Za posipanje:
100-200gr kačkavalja
Priprema: Dobro Jutro margarin pomešati sa iseckanim peršunom i belim lukom. Iseći kriške baget hleba, premazati ih namazom. Poređati u pleh. Rernu zagrejati na 180°C i ubaciti bruskete da se peku oko 10 minuta. Izvaditi, posuti kačakavaljem po želji i vratiti u rernu još nekoliko minuta.
Sastojci: za namaz:
230gr Dobro Jutro margarina
2 kašike mlevenog ili 4 čena zgnječenog belog luka
3 kašike svežeg seckanog peršuna
Za posipanje: