Komšiluk kao porodica

Komšiluk kao porodica

Komšiluk kao porodica

Već drugu godinu za redom, oživljavamo vrednosti zajednice kroz našu inicijativu “Tanjir pun ljubavi”. Inspiracija nam je podsećanje na tradiciju i običaj da se tanjir nikada ne vraća prazan, već se deli sa istom merom ljubavi kojom je dobijen.

Ovogodišnji pobednik konkursa i najbolji komšiluk za 2023. godinu je zajednica iz Dr Ivana Ribara 90, Novi Beograd. Njihova posvećenost, srdačnost i zajedništvo zaslužuju istinsko priznanje. Čestitke takođe idu i ka komšijama iz Ševarica 10, Beograd, koji su osvojili drugo mesto.

Tokom trajanja aktivacije od 13. oktobra do 30. novembra, preko 400 domaćinstava je podelilo sa nama svoje inspirativne priče i fotografije. Uz podršku komšija, ovi ljudi su doneli osmeh i toplinu svima nama.

Pobednici su osvojili  žurku za ceo komšiluk i poklon pakete za sve. Drugoplasirani su takođe osvojili zaslužene poklone.

Posebno mesto na žurci imale su drugoplasirane komšije iz Ševarica, koje su dobile poziv od pobednika. Žurka održana 21. decembra u jednom beogradskom restoranu bila je ispunjena divnom atmosferom, ovo druženje je ostavilo neizbrisive uspomene za sve prisutne.

Aktivacija „Tanjir pun ljubavi“ je još jednom potvrdila koliko je važno negovati prave vrednosti i zašto se vrednosti deljenja nikada ne gube. Hvala svim učesnicima našeg programa za inspiraciju i toplinu koju su doneli.

Nastavljamo da širimo ljubav i povezanost kroz svaki tanjir koji putuje iz srca do srca! 🌟💛

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]