Održana 50. jubilarna Dijamantova interna radionica

Održana 50. jubilarna Dijamantova interna radionica

Množenje znanja deljenjem

Živimo u veku znanja, veku u kome su znanje i ideje  glavni nosioci ekonomskog napretka. Jedan od načina da se znanje unutar kompanje razmenjuje jeste i proces njegovog deljenja putem organizovanja internih radionica – projekat koji se od 2017.  godine uspešno sprovodi u Dijamantu. Naši interni profesori su tokom prethodnih 6 godina prezentovali različite teme interesantne i značajne za zaposlene kao što su: „Kako biti uspešan u radu sa teškim ljudima”, „Radni stilovi”,  „Standardi u Dijamantu i čemu oni služe”, „Značaj i uloga interne revizije u organizaciji”, „Informaciona sigurnost”, „GMO hrana – za i protiv“, „Pravo za nepravnike“, „Zaštita dece na internetu“, „Veštačka inteligencija i budućnost čovečanstva“, „Obavezivanje u pregovaranju“ i mnoge druge.

Pedeseta jubilarna radionica, održana u godini velikoj jubileja 85 godina postojanja naše kompanije bila je posvećena temi „Dijamant nekad i sad“. Radionicu je održao naš kolega Predrag Nenin, menadžer upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, koji je oživeo neke lepe priče iz istorije naše kompanije, a podsetnik na to su bili su i izloženi posteri, predmeti i dokumentacija kao svedok tradicije duge preko osam decenija.

Naši zaposleni ovakav način prenosa znanja ocenjuju vrlo korisnim, pa sa ovim procesom nastavljamo i u budućnosti uz dalja unapređenja u njegovom formatu i strukturi.

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]