Butissimo – Spreman kad i ti

Tik – tak. Tik – tak.

Sekund po sekund, minut po minut. Ide vreme, ne okreće se za nama. Ko ga stigne, stigao ga je. Zato svi jurimo, žurimo, pokušavamo da ga nadmudrimo, zaobiđemo, prevarimo. Ali, tik – tak… Ne da se vreme.

A mi?

Trošimo ga nemilice, hteli ne hteli.

U redovima, saobraćajnim gužvama, na dosadnim sastancima, kućnim savetima na kojima se svi posvađaju, u pretrpanim autobusima i tramvajima, po opštinama, katastrima, tržnim centrima…

Čekamo svoj broj u pošti, čekamo i na delikatesu. Čekamo SMS. Čekamo da nekoga najzad sretnemo i proživimo život kao na filmu.  

Brzo pijemo kafu ujutro jer kazaljka nekako baš ubrza kad dođe do slobodnog vremena. Na brzaka ručamo a večeru nekad i preskočimo.

Kalendar nam je prepun obaveza.

Dovozimo i odvozimo sa treninga. Pijemo neke kurtoazne kafe a najradije bismo se izvalili na kauč. Slušamo komšinicu sa trećeg kako pola sata priča o nekakvoj nervoznoj kasirki ili difenbahiji koja joj se suši ma šta god pokušala i pristojnost nam ne da se izborimo za tih 30 minuta koji nam pripadaju, da ih provedemo konstruktivnije ili barem prijatnije.

Tik – tak.

I onda kad uđemo u kuću posle čitavog dana, želimo samo jedno.

Da vreme stane. I to da stane brzo, bez suvišnih priprema.

Za takve trenutke, Dijamant je pripremio najnoviju zvezdu vaše trpeze – Butissimo!

Butisimo je bogati namaz sa visokim procentom maslaca u sebi, mekan kao jutarnji poljubac, čista bela posteljina i skrivena nežna porukica u kutiji sa užinom… Podseća vas kako život čine male lepe stvari i da kazaljke zaista mogu da stanu na tren, čisto da udahnemo vazduh dok nas tik – tak ne baci u neke nove daljine.

I što je najbolje i najvažnije, Butissimo je spreman kad i ti jer je lako maziv, a donosi pun ukus.

Uz Butissimo, čak i tik – tak zvuči veselo i lako!

BUTISSIMO PROIZVODI