Svečano otvorena muzejska postavka: „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja“

Svečano otvorena muzejska postavka: „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja“

Svečano otvorena muzejska postavka: „Dijamant: Hvala vam za decenije poverenja“

Sinoć smo u prostorijama Narodnog muzeja u Zrenjaninu otvorili izložbu pod nazivom „Dijamant – Hvala vam za decenije poverenja“ koja cilj ima da posetioce bliže upozna sa razvojnim putem najveće uljare u Srbiji.

Svečanom otvaranju izložbe prisustvovali su mnogobrojni zainteresovani građani, kao i bivši i sadašnji zaposleni kompanije Dijamant. Prisutnima su se obratili kustos Dejan Vorgić, direktor Narodnog muzeja Siniša Onjin i Predrag Nenin, stručni saradnik kompanije Dijamant, koji je tom prilikom izrazio zahvalnost gradu Zrenjaninu na pruženoj prilici da se na jedinstven način obeleži godina jubileja naše fabrike.

Izložbeni materijal će posetiocima biti na raspolaganju do sredine oktobra 2023. godine. U tom periodu Dijamant će u saradnji sa pedagoškom službom Narodnog muzeja, za učenike nižih i viših razreda osnovnih škola organizovati interaktivne radionice na kojima će moći da se bliže upoznaju sa procesom proizvodnje ulja i njegovom primenom u svakodnevnom životu, kao i sa procesom izgradnje brenda.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]