Radionica kompanije Dijamant „Kapi sunca“ namenjena najmlađima

Radionica kompanije Dijamant „Kapi sunca“ namenjena najmlađima

Radionica kompanije Dijamant „Kapi sunca“ namenjena najmlađima

Mašta i kreativa na delu: lepljenjem različitih oblika testenine i slikanjem temperom na kartonu, oživeli smo jedan od naših simbola – suncokret!

U okviru izložbe „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja”, koja je svečano otvorena u Narodnom muzeju u Zrenjaninu, povodom obeležavanja 85 godina od osnivanja fabrike ulja, organizovana je interaktivna radionica pod nazivom „Kapi sunca”, namenjena deci uzrasta od 6 – 10 godina.

Cilj radionice je da omogući deci da na kreativan način izraze i razvijaju svoje veštine i bliže se upoznaju sa procesom proizvodnje ulja i njegovom primenom u svakodnevnom životu. Juče smo u prostorijama Muzeja ugostili učenike drugog razreda osnovne škole „2. Oktobar“, koji su uz  pomoć stručne saradnice, Aleksandre Kurjak, imali priliku da na zanimljiv način, kroz posebno osmišljen interaktivni program nauče nove stvari o Dijamantu.

U saradnji sa vrtićima i školama, vrata Muzeja biće svakodnevno otvorena u periodu od 25.09. do 13.10. a zbog velikog interesovanja radionice će se održavati i subotom, gde će mališani sa roditeljima ili nastavnicima moći da uživaju u kreativnom stvaranju crteža.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]