Dijamant način i Kečap najbolji proizvodi u Srbiji

Dijamant način i Kečap najbolji proizvodi u Srbiji

Izabran proizvod godine

Dijamant način i Kečap najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača za 2022. godinu

Dijamant način – začin za krompir i blagi Kečap najbolji su proizvodi koje su potrošači izabrali među 86 proizvoda koliko je ukupno učestvovalo u istraživanju koje je sprovela najveća renomirana svetska kompanija za istraživanja NIELSEN u februaru 2021. godine.

Manifestacija „Izabran proizvod godine“ vrednuje inovaciju i novi pristup, a zadovoljan i motivisan kupac je jedini reper uspeha proizvoda i proizvođača. U izboru za „Izabran proizvod“ mogu učestvovati samo proizvodi, koji imaju neku novost, promenu, poboljšanje, inovaciju u poslednjih 18 meseci.

Tako su potrošači izabrali Dijamant način-začin za krompir koji sadrži 11 različitih biljaka u mešavini i morsku so i ne sadrži pojačivače ukusa i veštačke arome.

„Nova linija proizvoda kompanije Dijamant, iako drugačija po svemu, je za vrlo kratak vremenski period ostavila snažan pečat na tržištu i pronašla put do srca mnogih potrošača.  Naše ime je prepoznato kao sinonim za kvalitet, iskustvo, tradiciju i inovacije i priznanje ovog tipa samo je potvrda da se krećemo u pravcu uspeha. Duboko smo uvereni da će inovacije ka kojima svakodnevno težimo, vremenom postati i tradicija na porodičnim trpezama širom zemlje“, izjavio je Bogdan Stojiljković, Senior brend menadžer.

Priznanje za Dijamant blagi ketchup je još jedan dokaz da je ovaj proizvod ne samo jedan od omiljenih dodataka jelima i neizostavni deo kuhinje, već i da je prepoznat pre svega po svom kvalitetu.

„Posebno nam je zadovoljstvo kada nagrade dolaze od potrošača koji su konzumenti proizvoda naše kompanije. Poverenje koje nam se svakodnevno ukazuje pokazatelj je da se krećemo u dobrom smeru i sada je na nama da nastavimo da gradimo odnos koji dugi niz godina negujemo sa svim potrošačima. Dijamant kečap jedan je od najpoznatijih proizvoda naše kompanije koji se ističe svojom tradicionalnom recepturom i imajući u vidu da je prepoznat od strane potrošača, u obavezi smo da nastavimo da unapređujemo postojeći asortiman i ostanemo dosledni kvalitetu“, istakla je Ana Dabović, Junior brend menadžer.

Osim ovih proizvoda potrošači su nedavno odabrali  i Dijamant suncokretovo ulje kao najbolji domaći proizvod i tako je isključivo na osnovu njihovih glasova kompanija Dijamant 12. put zaredom dobitnik priznanja „Moj izbor“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“. Više o toj vesti pročitajte ovde.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]