Tzatziki supa

By ljiljanastankovic48  

September 3, 2018

Jako osvežavajuća supa za letnje dane

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 2porcije

Directions

Priprema:

Krastavac isecite po dužini (neoljušten), kašičicom izvadite semenke. Narendajte krastavac i ostavite da se suši na sobnoj temperaturi oko 30 minuta. U krastavac umiješajte jogurt, dodajte izgnječeni beli luk, maslinovo ulje, jabukovo sirće i kašičicu nane. Posolite i pobiberite po ukusu, promešajte i ohladite u frižideru. Ukrasite tankim neoljuštenim kolutovima krastavaca i listićima nane.

Ingredients

• 1 veći krastavac

• jogurt 400ml (ako želite ređe dodajte više jogurta)

• 4 čena belog luka

• 1 kašičica Dijamantovog maslinovog ulja

• 1 kašičica jabukovog sirćeta

• 1 kašičica naseckane sveže nane

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]