Tzatziki supa
By ljiljanastankovic48 Supe i čorbe
September 3, 2018
Jako osvežavajuća supa za letnje dane
- Prep: 30 mins
- Cook: 5 mins
- Yields: 2porcije
Directions
Priprema:
Krastavac isecite po dužini (neoljušten), kašičicom izvadite semenke. Narendajte krastavac i ostavite da se suši na sobnoj temperaturi oko 30 minuta. U krastavac umiješajte jogurt, dodajte izgnječeni beli luk, maslinovo ulje, jabukovo sirće i kašičicu nane. Posolite i pobiberite po ukusu, promešajte i ohladite u frižideru. Ukrasite tankim neoljuštenim kolutovima krastavaca i listićima nane.
Ingredients
• 1 veći krastavac
• jogurt 400ml (ako želite ređe dodajte više jogurta)
• 4 čena belog luka
• 1 kašičica Dijamantovog maslinovog ulja
• 1 kašičica jabukovog sirćeta
• 1 kašičica naseckane sveže nane
Ocenite članak