Punjene tikvice
Punjene tikvice

Punjene tikvice

By Snezana Nikolic  

August 27, 2018

Ukusno!

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4

Directions

Iseckajte luk i proprzite dodajte mleveno meso ,i proprzite.Dodajte rendanu sargarepu ,zacine i pirinac.Izdubite tikvice i punite nadevom.Poredjate u serpu uspravno i zatvorite isecenim komadima paradajza.Naliti vodom i kuvati.Na ulju proprziti brasno i zaprsku dodati izmedju tikvica.Sluzim prelivene sa majonezom jer tako volimo.

Ingredients

6 - 8 tikvica

2 glavice crnog luka

1/2 kg mlevenog mesa

3 čena belog luka

1 jaje

1 šoljica pirinča

1 sargarepa

nekoliko paradajza

malo mirođije

začini (so, biber, vegeta)

Majonez Dijamant

Za belu zaprsku

1 i 1/2 kašika brašna, malo ulja

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]