EmailTweet 0 Full-screen Pica sa domaćim korama By Svetlana Savic Jeremic Peciva June 5, 2018 Ukusna,brza i lagana pica za sve prilike Prep: 30 mins Cook: 10 mins Yields: 5 Directions Umestiti testo i ostaviti da odstoji 5 minuta. Zatim ga premesiti i ostaviti da odmara još 30 minuta. Prethodno ga namazati uljem da se ne bi uhvatila korica i prekriti ga folijom. Kad je gotovo testo podeliti ga na 5 dela. Svaku lopticu testa podeliti na još 3 pa ih tanko razviti oklagijom i premazati otopljenim margarinom. Ređati jednu na drugu a poslednju premazati kečapom i posuti rendanim kačkavaljem. Preklopiti i pržiti u zagrejanom ulju. Od ove smese se dobijaju 5 pica koje su lisnate i vrlo ukusne.Fil se može pripremiti i od sira,povrća,mesa ili spanaća Ingredients Za testo: -500 gr brašna, -1 kocka kvasca, -1 kašičica soli, - 1/2 kašičice šećera, - 3 kašike ulja, - 1 dl mlake vode. Za fil: - 100 gr kečapa, - 100 gr kačkavalja. close full screen 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]