Kukuruzna salata sa šampinjonima

By Ana Nikolic  

October 27, 2017

Savršena salata za posne slave. Jako ukusna i brzo se sprema.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4

Directions

Zamrznuti kukuruz odmrzniti i staviti na kratko da se kuva.Kad je gotov ocediti i sačekati da se ohladi. U ohlađeni kukuruz dodati oceđene marinirane šampinjone (mogu celi ili ceskani), pečeni susam i sve promešati. U drugoj posudi sjediniti Classic Dijamantmajonez, senf i začine po izboru. Sa tom smesom preliti kukuruz sa šampinjonima i sve promešati. Salatu servirati u manju činiju i staviti na hladnom mestu do služenja. Salata može da bude i posna ukoliko se koristi posni Light Dijamant majonez.

Korišćenjem Light Dijamant majoneza salata je posan obrok.

Ingredients

300gr kukuruza šećeraca

300gr marinirani šampinjoni

150gr Classic Dijamant majoneza

1 kašika senfa

2 kašike pečeni susam

so, melveni biber po ukusu

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]