EmailTweet 0 Full-screen Slatke susam štangle By Marina Ignjatovic Kolači January 27, 2018 Slatko i ukusno Prep: 30 mins Cook: 15 mins Yields: 4 Directions Ručno razmutitI jaje, zatim dodati razmekšali margarin na sobnoj temperaturi, mutiti pa dodati šećer i limun i ponovo mutiti. Pomešati brašno, prašak za pecivo i so i postepeno sjediniti suvu i vlažnu smesu. Zatim umešati susam i preručiti u pleh obložen papirom za pečenje i oblikovati četvrtastu koru. Zatim iseći na štangle.Peći 15 minuta na 175°C. Kada se štangle izvade iz rerne, biće još meke pa još jednom preći nožem štanglice pa sačekati da se ohlade i stvrdnu. Ingredients 1 jaje, 60 g margarina, 5 kašika kokosovog šećera, sok od pola manjeg limuna, 70 g sojinog brašna, 1 prašak za pecivo, pola kašičice soli, 160 g susama. close full screen 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]