Slana torta od oblandi

By ljiljana stankovic  

September 21, 2017

Ne mora oblande uvek biti slane, ova torta je odličan primer

  • Prep: 2 hrs 5 mins
  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 4 tanjira

Directions

Susam prepržiti na tihoj vatri . Pomešati kiselu pavlaku, majonez i krem sira i dobro izmešati dok se ne dobije kremasta masa.

Ovom smesom filovati svaki list oblande a na svaki drugi i četvrti list stavljati listove salame. Preko salame ponovo stavljati fil. Filovati i zadnji list oblande.

Posuti rendanim kačkavaljem, susamom i po nekom semenkom lana.

Cena ovog predjela je oko 600 dinara

Ingredients

1 pakovanje manjih oblandi

300g. tanko isečene šunkarice

300g. krem sira

2dl. kisele pavlake

200g. Dijamant majoneza

malo susama i kačkavanja za posipanje

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 9 Prosečno: 2.3]